Setge a la cel·la

Setge a la cel·la

Colección 

Tanit

11
66

 páginas

ISBN: 

978-84-948802-2-3

10,00 

Descripción

La poesia, si més no, és una via de coneixement. Estranya, però certa. De vegades, es presenta com un camí per trobar el jo que t’ha de permetre transcendir a unes altres persones. Perquè la recerca de la identitat en un món amb estructures tan rígides com el nostre sembla el càstig de Sísif. I una de les virtuts de la poesia és convertir el matís en bellesa, la diferència en veritat i la distància en imminència. El títol Setge a la cel·la ja indica una acció de perseverança cap a un espai de despullament en què el jo cerca el matís i la diferència, aquell espai en què intentes meditar-te amb una distància que no saps com apamar.

ROMÀ SEGUÍ

Sobre l'autor

Rafa Mammos

(Palma de Mallorca, 1982). És llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona. Ha viscut gairebé tota la vida a Barcelona, però ha passat temporades llargues a Itàlia i als Estats Units. Durant anys ha exercit com a professor d’humanitats i d’espanyol per a estrangers, i ara mateix treballa en gestió acadèmica en una organització d’estudis superiors. És veí del barri del Guinardó.

En castellà, ha publicat els poemaris Paisaje con reflejo (2011), Casas rivales (2013), Oficio (2016) i Región sublunar (2022). També va col·laborar amb uns quants poemes al llibre Domicilio de nadie. Antología de la nueva poesía barcelonesa (2008). En català, ha publicat els poemaris Microdestrucció del món (2017) i Setge a la cel·la (2018). Fora de l’àmbit de la poesia, va publicar una adaptació juvenil de l’Odissea (2008).

Premsa

 

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Setge a la cel·la”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Productos relacionados

12,00 

10,00 

Josep-Ramon Bach i Joan Aregall

10,00 

Marta Pérez Sierra

12,00 

10,00