De Penitents a Desemparats

De Penitents a Desemparats

Colección 

Tanit

1
Fotografies de Carles Mercader
64

 páginas

ISBN: 

978-84-943171-0-1

10,00 

Descripción

És un poemari que assaja la fragmentació i una multiplicitat de personatges. Hi ha un argument i hi ha monòlegs teatrals en vers. A mig camí del relat cinematogràfic i de la poesia escènica. A prop del cinema d’un David Lynch català, per exemple? O al costat de la poesia de José María Fonollosa? A prop de la novel·la negra i de Wagner, en qualsevol cas. Un crim, un recorregut urbà per Barcelona, amb pistes falses, sospitosos, marginació, assassins i versos que recorren Eros i Tànatos extrems.

Sobre Ricard Mirabete

Ricard Mirabete

(Barcelona, 1971). Poeta, filòleg i crític literari. Ha publicat vuit llibres de poesia: Última ronda (La Magrana, 1999), premi Amadeu Oller; La gran baixada (Emboscall, 2004); Les ciutats ocasionals (Témenos, 2009), Premi Òmnium Cultural del Vallès Oriental; Radar (Témenos, 2012); De Penitents a Desemparats (com dos carrers de Barna) –juntament amb el poeta David Caño i el fotògraf Carles Mercader– (Tanit, 2014); Nuclear (Terrícola, 2015); Cel estàtic d’elevadors (Gregal, 2016) i Esdeveniment (Edicions 3i4, 2017). La seva obra també és present a Poesia a la frontera (March Editor, 2011) i Ningú no ens representa. Poetes Emprenyats (Editorial Setzevents, 2011). Ha escrit crítica literària a diaris i revistes culturals com ara Benzina, El Punt Avui, Reduccions i Poetari. També ha col·laborat a Núvol, el digital de cultura.Ricard

Sobre David Caño

David Caño

Va néixer a Olot l’any 1980 i resideix a Barcelona des dels divuit anys. És un escriptor dissident i combatiu, que pren el relleu d’autors com Papasseit, Maria Mercè Marçal o Joan Brossa i de la contracultura de les dècades dels seixanta i setanta, amb referents com Pere Marcilla, Guy Debord i Raoul Vaneigem.

Ha publicat vuit llibres de poesia i realitzat centenars de recitals arreu dels Països Catalans, ja sigui en solitari o a partir d’espectacles musicals com els que va dur a terme amb Meritxell Gené, Branques del capvespre, udols a l’horabaixa, o amb Borja Penalba i David Fernàndez,Un temps, una estima, una idea, com a membre del grup Ovidi3, que darrerament s’ha transformat en Ovidi4 en integrar la cantant valenciana Mireia Vives a partir de l’espectacle Cuidem-nos.

Sobre Carles Mercader Fulquet

Carles Mercader Fulquet

(Rubí, 1974). Llicenciat en Filologia Hispànica, es dedica a la fotografia. La seva obra es centra en el retrat, sempre en un tossut blanc i negre. Ha treballat pel món editorial i ha col·laborat amb diferents mitjans de premsa com el Magazine de La Vanguardia o la revista Benzina. Ha publicat, juntament amb l’escriptor cubà Pedro Juan Gutiérrez, La serpiente roja (La cicatriz de fuego ediciones, 2012), un recull de fotografies i poemes.

Director del fotofestival La NUU.

Premsa

 

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “De Penitents a Desemparats”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Productos relacionados

Cèlia Sànchez-Mústich

12,00 

Empar Sàez

12,00 

10,00 

10,00